Nástin zásadních problémů ekologického zemědělství v ČR, jako podklad pro argumentaci ve prospěch jeho rozvoje - Charvát, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá hodnocením současné situace ekologického zemědělství v ČR. Jsou vysvětleny důležité souvislosti, které způsobily současný jeho stav a nastíněny možnosti řešení klíčových problémů do budoucnosti.
Outline of the fundamental problems of the organic farming in the Czech Republic, as a base for argumentation to it´sdevelopment´s benefit
Keywords: Ekologické zemědělství; biopotraviny; legislativa; životní prostředí; environmentlní; Organic farming; organic food; legislation; environment; environmental