Analýza a komparace vybraných modulů v účetních softwarech Pohoda a Ekonom - Nováková, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce srovnává dva účetní programy: Pohoda a Ekonom, které jsou určeny pro malé a střední podniky. Je hodnocena a analyzována využitelnost programů, uživatelské prostředí, technické vybavení, míra podpory, kterou programy nabízejí, a práce v jednotlivých modulech.
Analysis and comparison of selected modules in accounting software Pohoda and Economist
Keywords: účetní softwary; cenové srovnání Programů Pohoda a Ekonom; analýza modulů; výběr účetnígo systému; problémy při zpracování dat; accounting system; price comparison of Pohoda and Ekonom; analysis of modules; choice of accounting software; problems in processing of data