Implementace informačního systému ANDI do logopedické praxe - Holakovská, Eva (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá rozvojem softwarového projektu ANDI, který pokrývá potřeby pro tvorbu a archivaci záznamů logopedické praxe. Práce se zabývá využitelností aplikačního softwaru ANDI pro širší skupiny zákazníků. Následuje kvalitativní výzkum, na jehož základě jsou vybrané subjekty představující možné archetypy potencionálních budoucích uživatelů. Na základě rozhovorů s těmito subjekty je sestaven seznam specifických požadavků, jejichž implementace rozšiřuje funkcionality systému a jeho praktickou využitelnost. V závěru práce je uvedeno zhodnocení z pohledu autorky a nastínění dalšího možného vývoje projektu, a to jak v rozšíření nové verze ANDI 2.0 do více samostatných logopedických praxí, tak pro navázání spolupráce s komerčním projektem Logapka.
Implementation of Information System ANDI in Speech Therapy Practice
Keywords: software development; management zákaznických řešení; logopedie; speciální pedagogika; C# .NET; software development; customer solution management; speech therapy; special education; C# .NET