Firemní web - optimalizace a nástroje pro návrh - Pavel, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá optimalizací a nástroji pro návrh webových prezentací. Obsahem první části je rešerše metodik pro návrh firemních webových prezentací s využitím CMS Wordpress. Dále je vytvořen přehled o moderních technologiích využitelných v rámci firemního webu. V druhé části je zpracován návrh nové webové prezentace s pomocí UML s důrazem na moderní technologie pro firmu DruidCZ s.r.o. V závěru je porovnána současná a nově vytvořená firemní webová prezentace podle zvolených metrik.
Corporate web - optimmalization and design tools