Krizový management ve vybrané organizaci - Bartíková, Martina (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou krizového managementu ve vybrané organizaci. V této práci jsou analyzovány současné krizové situace v podniku a možné potenciální, které by mohly podnik postihnout.
Crisis management of a chosen organization
Keywords: krize; krizový management; hrozby; krizová situace; vnitřní a vnější prostředí; crisis; crisis management; threats; crisis situation; the internal and the external environment