Strojní linky pro ošetření a sklizeň travních porostů. - Švarc, Jaromír (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce popisuje způsoby zpracování a využití TTP (trvalé travní porosty) v podniku ZD Brloh. Druhým cílem bylo zjíštění ekonomických nákladů na jednotku výrobku (100 kg sena ,senáže a 1 ks senážního bálíku - 600 kg).
MACHINE LINE TO TREATMENT AND HARVEST GRASS CROP.