Procesní management a možnosti jeho uplatnění ve firmě Zeelandia, s.r.o. - Sedláček, Martin (Jihočeská univerzita, 2007)
V práci je uveden popis a zhodnocení procesního managementu jako vývojově nejmladšího směru v podnikovém řízení. Dále jsou aplikovány jeho principy a metody s využitím hodnotového managementu a procesních map ve vybrané firmě. Je provedeno přeprojektování s cílem zlepšit probíhající klíčové procesy.
The Process Management and the Possibilities of its Application in the Firm Zeelandia, s.r.o.
Keywords: Procesní management; proces; procesní analýza; procesní mapy; hodnotový management; reengineering; management.; Process management; process; process analysis; process maps; value management; reengineering; management.