Vnímání značky - Zapletalová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce na téma: "Vnímání značky" je, na základě analyzování a porovnání vnímání vybrané značky z pohledu veřejnosti a společnosti, vytvořit návrhy změn v komunikaci této značky.
Brand perception
Keywords: značka; vnímání značky; řízení značky; marketingový výzkum; sémantický diferenciál; brand; brand perception; brand management; marketing research; semantic differential