Edukační model psychotréninkové praxe na bázi integrální jógy u pubescentů - Brůžková, Simona (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývala zlepšením koncentrace a sebepojetí u pubescentů pomocí 5-týdenního intervenčního psychotréninkového programu.
Education Model of Psychotraining in Practice on the Basis of Integral
Keywords: Psychotrénink; jóga; pubescence; koncentrace; sebepojetí; Psychotraining; Yoga; Pubescence; concentration; self-concept