Působení škodlivin při mimořádných událostech - Řezníčková, Svatava (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce je provést analýzu působení škodlivin při mimořádné události, provést vlastní dotazníkové šetření s cílem zjistit, jaká je informovanost obyvatelstva o nebezpečných chemických látkách a navrhnout opatření ke zvýšení informovanosti obyvatelstva.
Effect of harmful substances in emergency case
Keywords: Krizové plánování; havarijní plánování; chemická látka; únik škodliviny; ochrana obyvatelstva; critical project; crash project; chemical substance; escape of injurants; protection of population