Řízení lidských zdrojů se zaměřením na získávání a výběr pracovníků ve vybraném sektoru - Vesecký, Pavel (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce je zaměřena na prádelenské provozy v České republice. Hlavním cílem práce je analyzovat řízení lidských zdrojů se zaměřením na získávání a výběr pracovníků ve vybraném sektoru a navrhnout možné způsoby zlepšení. Analyzování firem bylo provedeno pomocí dotazníkového šetření pro personální pracovníky a řadové zaměstnance. Získaná data z šetření se týkají především získávání a výběru pracovníků, poskytování benefitů a odměňování zaměstnanců v podnicích. Na základě získaných výsledků došlo k zhodnocení řízení lidských zdrojů v prádelenských provozech a byly stanoveny návrhy ke zlepšení současné situace, která v podnicích panuje.
Human Resource Management Focused on Recruiting and Selecting Employees in a Chosen Sector
Keywords: řízení lidských zdrojů; odměňování zaměstnanců; personální činnosti; získávání zaměstnanců; human resources management; remuneration of employees; personnel activities; recruitment