Použití webového serveru na bázi LAMP v komerční sféře - Svoboda, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem bakalářské práce ?Použití webového serveru na bázi LAMP v komerční sféře? je popsat možnosti uplatnění tohoto řešení (Linux, Apache, MySQL, PHP) jako webového serveru v komerční sféře. Dále shrnutí výhod a nevýhod takto použitého řešení, porovnání s konkurenčními platformami, popsání právních důsledků a navrhnout instalaci, konfiguraci konkrétního sestavení jednotlivých produktů.
Using a Web server based on the LAMP in the commercial sphere
Keywords: Webový server; operační systém; Linux; MySQL; Apache; PHP; Web server; operating system; Linux; MySQL; Apache; PHP