Marketing v malém podniku - Tanzerová, Sabina (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářské práce je zaměřena na analýzu řízení marketingových procesů ve firmě EUROINSTAL CZ, s.r.o. Hlavním cílem bylo nalézt vhodná doporučení pro budoucí rozvoj tohoto podniku. V první části vlastní práce byl proveden rozbor současné situace podniku pomocí SWOT analýzy a finanční analýzy. Druhá část práce byla zaměřena na zákazníky firmy. Z dotazníkového šetření vyplynul fakt, že firma je za hranicemi Českobudějovicka v podstatě neznámá, proto byla navržena reklamní kampaň, která by firmě pomohla vstoupit na nové trhy.
Marketing in a Small Company
Keywords: SWOT analýza; finanční analýza; dotazníkové šetření; reklamní kampaň; marketinový mix; SWOT analysis; finance analysis; questionare research; advertising campaign; marketing mix