Cykloturistika - fenomén současného cestovního ruchu - Mražik, Michal (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce pojednává o cykloturistice a doprovodných službách v oblasti Lipenska. Cílem práce je hodnocení kvality cyklostezek a sumarizace doprovodných služeb. Navíc je k této práci přidán i region VVP Boletice.
Cyclotourism - phenomenon at current tourism
Keywords: Cykloturistika; Lipensko; Šumava; služby; cestovní ruch; Cyclotourism; Lipno regio; Šumava mountains; services; tourism