Space management vybrané obchodní jednotky - Šímová, Sandra (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout změny v prostorovém uspořádání vybrané obchodní jednotky. Vybranou obchodní jednotkou je Kaufland ve Strakonicích. Na základě zmapování současného rozvržení obchodní jednotky a zjištění spokojenosti zákazníků s dosavadním prostorovým uspořádáním je navržen nový model obchodní jednotky. Teoretická část je zaměřena na nastudování informací k tématu bakalářské práce. V praktické části práce se nachází zmapovaný současný model prodejní plochy, výsledky dotazníkového šetření, na jejichž základě je navržen nový model prodejní plochy.
The retail space management
-
Keywords: Space management; nákupní atmosféra; nákupní chování; merchandising; marketingový výzkum; uspořádání prodejní plochy; Space management; shopping atmosphere; shopping behaviour; merchandising; marketing research; store layout