Počítačová hra ve výuce chemie na ZŠ - Nečeda, Luboš (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce je zaměřena na použití počítačové hry (adventury) ve výuce chemie. Hra je zasazena do prostředí Českých Budějovic a obsahuje sadu testů zkoušející studenty z anorganické chemie. Může tedy být použita jako motivační prvek ve výuce na základních školách.
Computer game in the education at primary school
Keywords: Motivace ve výuce; počítačová hra; Wintermute engine; anorganická chemie.; Motivation in teaching; computer game; Wintermute engine; Inorganic chemistry.