Kontrola masné užitkovosti u jehňat kříženců plemen suffolk, texel a zwartbles - Jiříková, Anna (Jihočeská univerzita, 2021)
Vyhodnocení masné užitkovosti kříženců plemen zwartbles-sugffolk a zwartbles- texel v první generaci a oveření vlivu křížení masných plemen na porážkovou hmotnost a složení jatečně upraveného těla.
Control of meat yield in lambs of crossbreeds of suffolk and texel breeds after mothers of zwartbles
Keywords: zwartbles; texel; suffolk; ovce; masná užitkovost; zwartbles; texel; suffolk; sheep; meat efficiency