Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Marková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce s názvem Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci je analýzou systému vzdělávání pracovníků v Nemocnici Český Krumlov a.s. V práci je provedena analýza vzdělávání lékařů a sester včetně přesných kalkulací. V závěru práce jsou podány návrhy na opatření problémů, které byly při analýze zjištěny.
Employee education system in selected organization
Keywords: Vzdělávání; učení; rozvoj; lidské zdroje; pracovní schopnosti; metody vzdělávání; náklady; Education; learning; development; human resources; working abilities; education methods; cost