Mikroslužby pro získávání zdravotnických dat - Belimenko, Mykyta (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem práce je vytvořit sadu mikroslužeb pro potřeby získávání dat vprůběhu administrativních procesů Ministerstva zdravotnictví ČR. Tato práce zahrnuje analýzu, BPMN diagram, dokumentaci a vzorky zdrojového kódu.
Microservices for Obtaining Health Data