Matematika na internetu - Chocholatá, Monika (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce analyzuje webové stránky, které se zabývají matematikou a výukou matematiky. Jedná se zejména o stránky vysokých škol a univerzit. Teoretická část obsahuje možnosti, které internet nabízí při výuce matematiky. V praktické části hodnotíme webové stránky podle čtyř funkcí. Toto téma je rozšířeno o SEO test a zájmové weby věnující se popularizaci matematiky.
Mathematics on the internet
Keywords: matematika; webové stránky; mathematics; web sites