Nabídka ryb ve vybraných prodejnách obchodních řetězců - Hábrová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této diplomové práce bylo zjištění a porovnání nabídky ryb ve vybraných prodejních jednotkách obchodních řetězců, a to především v kontextu nabídky české produkce ryb. Nabídka ryb je porovnávána na základě dat získaných metodou pozorování, které bylo prováděno v průběhu jednoho roku v prodejních jednotkách vybraných podle určitých kritérií, konkrétně v hypermarketech Albert, Globus, Kaufland a Tesco. Na základě získaných dat bylo možné vyhodnotit výzkumné otázky a zároveň v závěru práce uvést doporučení pro podpoření české produkce ryb a jejího prodeje.
Fish supply in selected retail chains' stores
Keywords: nabídka ryb; česká produkce ryb; cena ryb; maloobchodní řetězec; spotřebitelské trendy; fish supply; Czech fish production; fish price; retail chain; consumer trends