Pagination pro formuláře ASP.NET - Jelínek, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá stránkováním pro formuláře ASP.NET použitím aplikačního rámce ve verzi 3.5. Práce obsahuje 2 hlavní části. V první provedu průzkum oblíbenosti 5 různých druhů stránkování, vzhledem k jejich funkcím a vyhodnotím je. Ve druhé části ukáži, jak vytvořit stránkování v praxi pomocí Visual Studia různými způsoby. Zároveň upozorním na jednotlivá úskalí při použití tohoto prvku ve webových prezentacích.
Pagination for formulars ASP.NET
Keywords: Stránkování; ASP.NET; C#; webová stránka; .NET Framework 3.5; Pagination; ASP.NET; C#; web page; .NET Framework 3.5