Řízení projektu: Realizace počítačové sítě v objektu - Vobořil, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce pojednává obecně o řízení projektů, ale také o řešení konkrétního reálného projektu v programu MS Project 2007. V teoretickém úvodu do řízení projektů je zahrnuto mimo jiné vysvětlení základních pojmů, přehled charakteristik využívaných pro hodnocení a sledování projektu, popis metody, a obecné seznámení s programem MS Projekt. Aplikační část práce bude vycházet ze skutečných dat a zaměřuje se na řešení projektu realizace počítačové sítě v daném objektu. Po bližším seznámení s projektem je provedena časová analýza, analýza zdrojů i nákladová analýza.
Project Management: Implementation of computer networks in the building
Keywords: Projektové řízení; projekt; životní cyklus projektu; kritická cesta; analýza nákladů; analýza rizik; analýza zdrojů; časová analýza; Project management; project; project life cycle; critical path; cost analysis; risk analysis; resource analysis; time analysis