Rybníkářství a ryby v jihočeských rybnících (Výukový program pro ZŠ) - Bartošková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce bylo vytvoření výukového programu, který je určen převážně pro žáky sedmých tříd základních škol. Výukový program byl vypracován na základě analýzy témat ryby a rybníkářství v učebnicích pro základní školy. Součástí výukového programu jsou pracovní listy a návrhy exkurzí. V elektronickém zpracování diplomové práce je také vlastní video z výlovu. Část výukového programu byla prakticky ověřena. Diplomová práce byla řešena v rámci projektu GAJU 065/2010/S.
Fishfarming and fish in South Bohemian ponds (The unit plan)
Keywords: ryby; rybníkářství; analýza učebnic; motivace; fish; fishfarming; coursebook analysis; motivation