Význam a zhodnocení dopadů elektronické komunikace na finančním úřadě - Hůlková, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce popisuje vývoj v posledních devíti letech a hodnotí současný stav elektronické komunikace s veřejnou sférou. Je zaměřena především na komunikaci finanční úřad - daňový subjekt. Jsou zhodnoceny její přínosy pro veřejnost a daňovou správu ukázány současné možnosti.
The importance and impact analysis of the electronic communication in the tax office
Keywords: daňová správa; komunikace ve veřejné správě; informační systémy veřejné správy; elektronický dokument; Daňový portál; datové schránky.; tax administration; communications in public administration; public information systems; electronic document; Tax Information; data boxes.