Historie tenisu v jižních Čechách - Kolář, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce je svým cílem zaměřena na zpracování historie tenisu na území jižních Čech, kde je pozornost, z důvodu velkého rozsahu území, věnována především čtyřem největším tenisovým centrům. Z časového hlediska se jedná o období od počátku historie tenisu na území jižních Čech do současnosti. Autor se ve své práci zaměřil pouze na výkonnostní tenis a ke zpracování práce využil především informací získaných v jednotlivých oddílech.
History of tennis in South Bohemia
Keywords: historie; tenis; pravidla tenisu; žebříčky; jižní Čechy; history; tennis; tennis rules; rankings; South Bohemia