Podniková kultura firem a znalostní ekonomika. - Havlíček, Karel (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo provést analýzu podnikové kultury vybrané firmy ve znalostní ekonomice. Pro výzkum podnikové kultury vybraného podniku bylo použito informací, z dotazníku, z neřízených rozhovorů a z pozorování, které byly získány od managementu firmy a také i od jejich zaměstnanců.
Corporate culture companies and knowledge economy.
Keywords: Podniková kultura; Znalostní společnost; Lidský potenciál; Corporate culture; Knowledge society; Human potential