Motivace zaměstnanců v maloobchodě - Kalinová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je analýza motivačních nástrojů zaměstnanecké politiky ve vybraném odvětví a případné navržení změn. K dosažení cíle této práce je proveden výzkum spokojenosti zaměstnanců vybraného vzorku z odvětví maloobchodu a jsou definovány výstupy a závěry na základě získaných dat.
The motivation of employees in retail
Keywords: motivace; spokojenost; zaměstnanci; maloobchod; motivation; satisfaction; employees; retail