Projektová metoda jako jedna z možných vyučovacích metod na málotřídní základní škole - Míčková Lišková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce Projektová metoda jako jedna z možných vyučovacích metod na málotřídní škole se zabývá specifiky vyučovacího procesu a práce učitele na málotřídní základní škole a dále pak použitím projektové metody ve vyučování. Cílem bakalářské práce je zmapování specifik málotřídního školství v ČR a dále pak možností, jak pracovat s projektovou metodou v prostředí málotřídní školy. Práce také přináší praktickou ukázku školního projektu realizovaného na málotřídní základní škole v Jihočeském kraji v obci Jílovice.
The project method as one of possible teaching methods in school with few classes.
Keywords: Málotřídní základní škola; projektové vyučování; klíčové kompetence; evaluace; School with few classes; project teaching; core competencies; evaluation