Podniková kultura jako motivační faktor ve vybrané organizaci - Kain, Rostislav (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce, jejíž název je "Podniková kultura jako motivační faktor ve vybrané organizaci", je specifikovat problematiku podnikové kultury a možného motivačního faktoru ve vybrané organizaci. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje pojmy "podniková kultura" a "motivace". Praktická část pracuje s dotazníkem VSM 94 & 2013. V závěru jsou doporučeny změny podnikové kultury.
Corporate Culture as a Motivating Factor in the Chosen Company
Keywords: Podniková kultura; kulturní dimenze; motivace; dotazník; Corporate culture; cultural dimension; motivation; questionnaire