Hodnocení sklízecích mlátiček NEW HOLLAND CX8080 a NEW HOLLAND CR 9080 při sklizni obilovin a ozimé řepky. - Götz, Karel (Jihočeská univerzita, 2013)
Hodnocení sklízecích mlátiček NEW HOLLAND CX 8080 a NEW HOLLAND CR 9080 při sklizni obilovin a ozimé řepky.? Bakalářská práce se zabývá činností a kvalitou práce sklízecích mlátiček odlišné konstrukce mlátícího ústrojí při sklizni obilovin a řepky olejné ve srovnatelných podmínkách sklizně. Práce je doplněna o jednoduché ekonomické zhodnocení strojů.
Evaluation of thrashing machines NEW HOLLAND CX 8080 and NEW HOLLAND CR 9080 during the harvest of cereals and oilseed rape.
Keywords: sklízecí mlátička; New Holland CX 8080; New Holland CR 9080; sklizeň; zrno; výkonnost; ztráty; vlhkost; rostlinné zbytky; drtič slámy.; trashing machine; NEW HOLLAND CX 8080; NEW HOLLAND CR 9080; harvest; grain; efficiency; loss; humidity; residues; straw crusher.