Systém vzdělávání zaměstnanců Úřadu Regionální rady soudržnosti Jihozápad - Blažková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zaměřuje na proces řízení lidských zdrojů a především oblast vzdělávání pracovníků v podmínkách Úřadu regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad. Na úvod praktické části je popsána základní charakteristika úřadu. Dále se práce věnuje analýze vzdělávání zaměstnanců v podmínkách činnosti úřadu. V závěru práce byl stávající systém vzdělávání zhodnocen a byly navrženy změny a opatření, které by mohly vést ke zlepšení systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců úřadu.
The system of employee education of The Regional Council of the South-West Cohesion Region
Keywords: Lidské zdroje; vzdělávání; zaměstnanci; vzdělávací aktivity; výcvik.; Human resources; education; employees; education activities; training.