Podstata tvorby marketingového mixu ve vybrané firmě - Pekárková, Marie (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit tvorbu marketingového mixu vybrané firmy a na základě dostupných informací navrhnout případné změny. Vybraným podnikem pro bakalářskou práci je firma BANES spol. s. r. o., jejíž hlavní činností je výroba rotačních dílců pro významné firmy z oblasti automobilnictví, nábytku, zdravotnictví, potravinářství, stavebnictví a další. Teoretická část definuje pojem marketing, marketingové činnosti, marketingový mix a popisuje jeho jednotlivé prvky. V praktické části je představen a popsán vybraný podnik na kterém je po sběru informací od TOP managementu podniku provedena analýza jednotlivých prvků marketingového mixu. V závěru bakalářské práce je na základě zjištěných informací zhodnocena tvorba marketingového mixu firmy a poté jsou uvedeny návrhy.
The Essence of Creating a Marketing mix in a Selected Company
Keywords: Marketing; Marketingový mix; Zákazník; Produkt; Cena; Místo; Propagace; Marketing; Marketing mix; Customer; Product; Price; Place; Promotion