Řízení jakosti u vybraných výrobků ve firmě Robert Bosch, spol. s .r.o. - Fencl, Rostislav (Jihočeská univerzita, 2010)
V přehledu literatury je vysvětlení pojmu jakosti, její historie, systémy řízení jakosti a náklady na jakost. Ve vlastní práci je charakterizován koncern Bosch, českobudějovický podnik Robert Bosch, jeho historie, politika a cíle jakosti se zaměřením na výrobní linku DA - Daimler. Dále je popsán sledovaný výrobek - nádržový čerpadlový modul, postup výroby a pracovišť, kontrola kvality přímo ve výrobním procesu. Následné chyby v procesu výroby jsou analyzovány, výsledky a závěry vyhodnoceny.
The management of quality of selected products in company Robert Bosch, Ltd.
Keywords: jakost; řízení jakosti; normy jakosti; náklady na jakost; Robert Bosch; dodavatelská jakost; nádržový čerpadlový modul; chyby v procesu; cíle kvality; quality; the management of quality; standards of quality; cost of quality; Robert Bosch; supplier{\crq}s quality; in-tank pump module; errors in process; purposes o quality