Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku - Poláčková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu vnitřního prostředí ve vybraném podniku. Na začátku bakalářské práce jsou stručně popsány důležité a související pojmy. Poté práce volně pokračuje v teoretickém popisu analýz vnitřního prostředí podniku. Praktická část se zabývá analýzami vnitřního prostředí, které jsou aplikovány na vybraný podnik PACOVSKÉ STROJÍRNY, a. s. v období 2010 - 2014 a hledají optimální řešení pro situaci v podniku.
ANALYSIS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF THE CHOSEN COMPANY
Keywords: analýza vnitřního prostředí; společnost; finanční analýza; SWOT analýza; strojírenská výroba; internal environment analysis; company; financial analysis; SWOT analysis; engineering production