Praktické úlohy okresního kola fyzikální olympiády kategorie G - Wegenkittlová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá praktickými úlohami okresního kola fyzikální olympiády v kategorii G, tzv. Archimediády, pro okres České Budějovice. Obsah je tvořen sadou praktických úloh, které byly pilotovány na základních školách mimo okres České Budějovice. Jedna z úloh byla vybrána pro verifikaci na účastnících okresního kola fyzikální olympiády kategorie G školního roku 2018/2019. Následně je v práci uvedena analýza vypracovaných žákovských způsobů řešení úloh a výsledků.
Practical assignments of the district round of the physics olympiad in category G
Keywords: talentovaní žáci; Archimediáda; okresní kolo fyzikální olympiády; praktické úlohy; laboratorní práce; talented pupils; Archimediáda; district round of the physics olympiad; practical assignments; laboratory work