Kulturní dědictví v rozvoji cestovního ruchu Českokrumlovska - Mesárošová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit současný stav a možnosti dalšího využití kulturního dědictví při rozvoji cestovního ruchu v oblasti Českokrumlovska. Zhodnotily jsme kulturní potenciál cr v dané oblasti a provedli marketingový výzkum v regionu Nuts II Jihozápad. Bylo zpracováno 1 584 dotazníků vybraných mezi účstníky domácího kulturního cestovního ruchu v programu statistica. Výsledky jsou zaznámenány do tabulek a grafů.
Cultural heritage and development of tourism in Český Krumlov region
Keywords: Kulturní cestovní ruch; heritage tourism; kulturní dědictví; cultural heritage tourism; předpoklady cr; potenciál cr; motivy; image; marketingový výzkum.; Culture tourism; heritage tourism; heritage site; attitude; participation; culture activities; image; perception; motive; behavior .