Porovnání herních parametrů mezi Soccer Five a Malý fotbal v kategorii přípravka - Presl, Aleš (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato práce je zaměřena na porovnávání herních parametrů mezi dvěmi formami fotbalu u dětí. Cílem je zjistit výhody a nevýhody obou typů herních systémů, vyhodnotit výsledky z videozáznamů a určit vhodnější typ pro malé fotbalisty.
Comparison games paremeter between Soccer Five and small football in category preparatory school
Keywords: herní parametry; Soccer Five; malý fotbal; kontakty s míčem; porování; výsledek; game parameter; Soccer Five; small football; contacts with ball; comparison; outcome.