Znalosti žáků II. stupně ZŠ z pěstitelství ve vybrané oblasti - Rašková, Monika (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá zjišťováním znalostí z pěstitelství u žáků II. stupně základní školy v táborském regionu. Celkem bylo aplikováno 110 didaktických testů, které prověřují patřičné znalosti žáků. Výsledky testů byly zpracovány a vyhodnoceny.
Knowledges of pupils second degres elementary school in selected course of study
Keywords: pěstitelství; didaktika; test; znalosti; vyhodnocení; growing; didactics; test; knowledges; evaluation