Příklady, popis a srovnání objektů státní samosprávy - Strnad, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce řeší příklady, popis a srovnání objektů státní samosprávy, seznámení s jejich problematikou. Zabývá se strukturou a legislativou územních samospráv. Zaměřuje se především na rekonstrukci objektů požárních zbrojnic v jejich majetku. Práce se dále zabývá zjištěním stavu a příčin poruch těchto objektů. Na základě této bakalářské práce by mělo být jasné, kdo tyto objekty zřízuje, opravuje, provádí rekonstrukce a financuje. Práce seznamuje s potřebnou legislativou pro provedení rekonstrukce objektů požárních zbrojnic.
Cases, description and comparison of objects of state autonomy
Keywords: územní samospráva; požární zbrojnice; rekonstrukce; finanční náklady.; municipal authorities; fire station; reconstruction; financial expenses.