Výhody a nevýhody péče o seniory v domácím prostředí - Smržová, Petra (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na výhody a nevýhody péče o seniory v domácím prostředí. První kapitola obsahuje charakteristiku stárnutí a stáří, změny ve stáří, charakteristiku rodiny a domácí péče. Druhá kapitola obsahuje pomoc prostřednictvím sociálních služeb a finančních prostředků a ve třetí kapitole jsou obsaženy výhody a nevýhody péče o seniory v domácím prostředí.
Advantages and disadvantages of care for the elderly in the home environment
Keywords: senior; stáří; stárnutí; změny ve stáří; rodina; domácí péče; terénní sociální služby pro seniory; sociální služby; finanční prostředky; senior citizen; old age; process getting old age; changes during old age; family; home care; terrain social services for senior citizens; social services; financial resources