Měření ekonomického růstu a rozvoje regionu - Krejčí, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce se zabývá měřením ekonomického růstu a rozvojem regionu a především stanovením faktorů a kritérií, která mají vliv na růst a rozvoj regionu.
Measuring of the economic performance and development of the region
Keywords: regionální rozvoj; ekonomický růst; hrubý domácí produkt; Jihočeský kraj; regional development; economic performance; gross domestic product; South Bohemian region