Hodnocení finanční situace podniků zapojených v síti - Nováková, Jana (Jihočeská univerzita, 2019)
V této diplomové práci se zabývám rozborem nákupní sítě a finanční analýzou jednotlivých článků sítě. Teoretická část poskytuje přehledem zájmových skupin finanční analýzy, metodami a ukazateli finanční analýzy a v neposlední řadě síťovou ekonomikou. V praktické části je hodnocena konkrétní síť společností, vztahy jednotlivých subjektů a vyhodnocení výsledků finanční analýzy.
Evaluation of financial situation of companies connected to network
Keywords: síťová ekonomika; síťové vtahy. finanční analýza; ukazatel finanční analýzy; network economy; network relationships; financial analysis; indicator of financial analysis