Vyhodnocení diagnostických signálů u traktorů Kubota - Bartoš, Jiří (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato diplomová práce je zaměřena na diagnostiku traktorů značky Kubota. Zabývá se zjištěním konkrétní závady, její podrobnější diagnostikou a následnou opravou závad vzniklých při běžném používání těchto traktorů. První část diplomové práce slouží k seznámení s různými diagnostickými systémy a historií diagnostiky. Druhá praktická část ukazuje konkrétní případy závad vzniklých ve firmách a u soukromých zemědělců zaměřených na různá odvětví.
Evaluation of diagnostic signals on Kubota tractors
Keywords: Kubota; diagnostika; závady; traktor; oprava; Kubota; diagnostics; defects; tractor; repair