Vliv vývoje motoriky u zrakově hendikepovaného dítěte na jeho psychosociální vývoj - Králová, Věra (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá zrakově handikepovanými dětmi v předškolním věku a jejich motorickým, emocionálním a psychosociálním vývojem a to s přihlednutím k intaktním dětem stejného věku.
Influence motor development in child with visual handicap to his psychic and social progress
Keywords: integrace; předškolní věk; psychomotorický vývoj; psychosociální vývoj; zraková vada; psychomotor progress; integration; pre-school child; vision defect; visual handicapped children