Próza Antonína Sovy - Vorlová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zaměří na prozaickou tvorbu Antonína Sovy. Základem práce je analýza a interpretace všech próz Antonína Sovy. Kromě těchto textů budou představeni i autoři žijící na přelomu 19. a 20. století a to jak v českém, tak i v evropském kontextu. Práci uvede Sovův životopis a základní pohled na jeho básnickou a prozaickou činnost.
The Prosaic Works of Antonin Sova
Keywords: Antonín Sova; próza; moderna; Evropa; Čechy; symbolismus; narativní postupy; interpretace; příroda; Antonin Sova; prose; modern; Europe; Bohemia; symbolism; narrative methods; interpretation; nature