Plánování a řízení projektu - možnost uplatnění simulační techniky - Šefránek, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Na základě poznatků získaných studiem odborných publikací a ostatních zdrojů na téma možnosti uplatnění stochastického přístupu v plánování, řízení a kontrolování projektů bude vyhodnocena časová analýza stavebního projektu. Projekt bude analyzován pomocí simulační techniky. Předmětem zkoumání bude projekt Modernizace trati České Budějovice ? Nemanice, pro který budou navržena vhodná doporučení.
Planning and project management - the possibility of applying simulation techniques
Keywords: projektové řízení; projekt; simulace; rozdělení pravděpodobnosti; test dobré shody; kritická cesta; síťová analýza; project management; project; simulation; probability distribution; goodness of fit; critical path; network analysis