Výchovou k opravdovému lidství: Důležitost rodiny pro utváření charakteru člověka - Stifterová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá utvářením lidské osobnosti a jejího charakteru, zejména v průběhu dětství, a faktory, které tento vývoj provázejí a ovlivňují.
Reaching the real humanity through upbringing: the importance of family in developing a human character
Keywords: výchova; rodina; manželství; hodnoty; morálka; charakter; křesťanská etika; upbringing; family; marriage; values; morals; charakter; Christian ethics