Analýza služeb cestovního ruchu na Písecku - Hejtmánková, Petra (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce bylo analyzovat region Písecko z pohledu cestovního ruchu, zhodnotit potenciál lokality, rozsah nabídky poskytovaných služeb, rozsah atraktivit, které Písecko nabízí. Na základě provedených analýz a primárního výzkumu vyhodnotit silné a slabé stánky Písecka a stanovit atraktivitu daného území jako cíle turistické destinace. Na základě výsledků byly vypracovány návrhy na oživení cestovního ruchu v tomto regionu.
Analysis of tourism in the Písek area
Keywords: cestovní ruch; turista; návštěvnost; nabídka; služby; atraktivita; lokalita; tourism; tourist; number of visitors; supply; services; attraction; region