Uvedení výrobku na český trh - Hanušová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza marketingového výzkumu provedeného firmou k zavedení nového produktu na český trh. Podmínky pro zavedení na trh. Postup zavedení a s ním spojená promotion nového výrobku. Výsledky zavedení.
Establish a new product on the Czech Market
Keywords: marketing; produkt; spotřebitel; trh; promotion; marketing; product; consumer; market; promotion